文献
J-GLOBAL ID:202002219056592392
整理番号:20A2730199
ゼインベースのオレオゲルの形成とキャラクタリゼーション【JST・京大機械翻訳】
Formation and Characterization of Zein-Based Oleogels
著者 (3件):
Tsung Ko-Lan
(Department of Food Science and Human Nutrition, University of Illinois at Urbana-Champaign, Illinois, United States)
,
Ilavsky Jan
(X-ray Science Division, Argonne National Laboratory, Illinois, United States)
,
Padua Graciela W.
(Department of Food Science and Human Nutrition, University of Illinois at Urbana-Champaign, Illinois, United States)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
68
号:
46
ページ:
13276-13281
発行年:
2020年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)