文献
J-GLOBAL ID:202002220066123966
整理番号:20A0427639
マンダリンジュースの熱処理から生じるオフフレーバ,メタンチオール:柑橘類硫黄揮発分の研究【JST・京大機械翻訳】
Methanethiol, an Off-Flavor Produced from the Thermal Treatment of Mandarin Juices: A Study of Citrus Sulfur Volatiles
著者 (5件):
Cheng Yujiao
(Citrus Research Institute, Southwest University, China)
,
Rouseff Russell
(Citrus Research Institute, Southwest University, China)
,
Rouseff Russell
(Citrus Research and Education Center, University of Florida, Florida, United States)
,
Li Guijie
(Citrus Research Institute, Southwest University, China)
,
Wu Houjiu
(Citrus Research Institute, Southwest University, China)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
68
号:
4
ページ:
1030-1037
発行年:
2020年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)