文献
J-GLOBAL ID:202002220677347756
整理番号:20A2742576
高齢マウスにおける筋量及び蛋白質代謝に対するLactococcus lactis subsp.cremoris FC発酵乳の影響
Effects of Lactococcus lactis subsp. cremoris FC-fermented milk on muscle mass and protein metabolism signaling in aged mice
著者 (4件):
AISO Chisato
(Fujicco Co., Ltd., Kobe, JPN)
,
KOSAKA Hideki
(Fujicco Co., Ltd., Kobe, JPN)
,
SUZUKI Toshio
(Fujicco Co., Ltd., Kobe, JPN)
,
AOI Wataru
(Kyoto Pref. Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Physical Fitness and Sports Medicine
(Journal of Physical Fitness and Sports Medicine)
巻:
9
号:
6
ページ:
305
発行年:
2020年11月25日
JST資料番号:
L8465A
ISSN:
2186-8131
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
会議録記事
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)