文献
J-GLOBAL ID:202002220891632434
整理番号:20A1052986
市販のリンゴジャムと比較した食物繊維で強化された組成的に最適化されたリンゴの構造的および官能的分析【JST・京大機械翻訳】
Structural and sensory analysis of compositionally optimized apple jellies enriched with dietary fibre compared to commercial apple jams
著者 (3件):
Figueroa Lilian E.
(Planta Piloto de Ingenieria Quimica - PLAPIQUI (Universidad Nacional del Sur-CONICET), Bahia Blanca, Argentina)
,
Genovese Diego B.
(Planta Piloto de Ingenieria Quimica - PLAPIQUI (Universidad Nacional del Sur-CONICET), Bahia Blanca, Argentina)
,
Genovese Diego B.
(Departamento de Ingenieria Quimica, Universidad Nacional del Sur (UNS), Bahia Blanca, Argentina)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
57
号:
5
ページ:
1661-1670
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)