文献
J-GLOBAL ID:202002221092153848
整理番号:20A0276276
豚肉の品質を改善するための戦略としての屠殺前の食事性血糖指数と絶食時間の組合せ【JST・京大機械翻訳】
Combination of dietary glycaemic index and fasting time prior to slaughter as strategy to modify quality of pork
著者 (5件):
Rey A.I.
(Dpto. Produccion Animal, Facultad de Veterinaria, Universidad Complutense de Madrid, Avda. Puerta de Hierro s/n., 28040 Madrid, Spain)
,
Menoyo D.
(Dpto. Produccion Agraria, ETSIA, 28040 Madrid, Spain)
,
Segura J.
(Dpto. Produccion Animal, Facultad de Veterinaria, Universidad Complutense de Madrid, Avda. Puerta de Hierro s/n., 28040 Madrid, Spain)
,
Lopez-Bote C.J.
(Dpto. Produccion Animal, Facultad de Veterinaria, Universidad Complutense de Madrid, Avda. Puerta de Hierro s/n., 28040 Madrid, Spain)
,
Calvo L.
(Incarlopsa, Ctra. N-400 km. 95400.16400 Tarancon, Cuenca, Spain)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
161
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)