文献
J-GLOBAL ID:202002222028226611
整理番号:20A2023265
焙煎した茎茶の物理的外観特性と芳香及び味成分に及ぼすロースティング条件の影響
The Effects of Roasting Conditions on the Physical Appearance Traits and Aroma and Taste Components of Roasted Stem Tea
著者 (5件):
SASAKI Tetsuya
(Industrial Res. Inst. of Ishikawa, Ishikawa, JPN)
,
YUIKAWA Natsuko
(Ishikawa Prefectural Univ., Ishikawa, JPN)
,
TANIHIRO Nana
(Ishikawa Prefectural Univ., Ishikawa, JPN)
,
MICHIHATA Toshihide
(Industrial Res. Inst. of Ishikawa, Ishikawa, JPN)
,
ENOMOTO Toshiki
(Ishikawa Prefectural Univ., Ishikawa, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
26
号:
5
ページ:
643-653
発行年:
2020年09月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)