文献
J-GLOBAL ID:202002222137322702
整理番号:20A2152591
”Tape”(発酵カッサバ)からの局所微生物および環境中での物理的,化学的および生物学的品質に対するその影響【JST・京大機械翻訳】
Local Microorganism From “Tape” (Fermented Cassava) In Composition and Its Effect on Physical, Chemical And Biological Quality in Environmental
著者 (2件):
Indasah I
(Sekolah Tinggi Ilmu Kesehatan Surya Mitra Husada Kediri, Indonesia)
,
Muhith Abdul
(University of Nahdlatul Ulama Surabaya (UNUSA), Surabaya, Indonesia)
資料名:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
(IOP Conference Series: Earth and Environmental Science)
巻:
519
号:
1
ページ:
012003 (13pp)
発行年:
2020年
JST資料番号:
W5558A
ISSN:
1755-1307
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)