文献
J-GLOBAL ID:202002222354304428
整理番号:20A1952917
肥満および代謝手術のための最適栄養プログラム【JST・京大機械翻訳】
The Optimal Nutritional Programme for Bariatric and Metabolic Surgery
著者 (4件):
Parrott Julie M.
(Metabolic and Bariatric Surgery Program, Penn Medicine, Clinical Practices of the University of Pennsylvania, Philadelphia, PA, USA)
,
Craggs-Dino Lillian
(Cleveland Clinic Florida, Weston, FL, USA)
,
Faria Silvia Leite
(Gastrocirurgia de Brasilia/University of Brasilia, Brasilia, DF, Brazil)
,
O’Kane Mary
(Department of nutrition and dietetics, The General Infirmary at Leeds, Leeds, West Yorkshire, UK)
資料名:
Current Obesity Reports
(Current Obesity Reports)
巻:
9
号:
3
ページ:
326-338
発行年:
2020年
JST資料番号:
W4243A
ISSN:
2162-4968
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)