文献
J-GLOBAL ID:202002223322097499
整理番号:20A1085469
近赤外分光法を用いた日本発酵醤油の品質の迅速検出【JST・京大機械翻訳】
Rapid detection of quality of Japanese fermented soy sauce using near-infrared spectroscopy
著者 (7件):
Wang Shuo
(Laboratory of Food Quality Science, Department of Biotechnology, Faculty of Bioresource Sciences, Akita Prefectural University, Akita 010-0195, Japan. jiey_chen@akita-pu.ac.jp)
,
Tamura Takehiro
,
Kyouno Nobuyuki
,
Liu Xiaofang
,
Zhang Han
,
Akiyama Yoshinobu
,
Chen Jie Yu
資料名:
Analytical Methods
(Analytical Methods)
巻:
12
号:
18
ページ:
2347-2354
発行年:
2020年
JST資料番号:
W2324A
ISSN:
1759-9660
CODEN:
AMNECT
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)