文献
J-GLOBAL ID:202002224099227520
整理番号:20A1062913
カゼインと異なる還元糖のMaillard反応からのN~ε-(カルボキシメチル)リシン生成【JST・京大機械翻訳】
Nε-(carboxymethyl)lysine formation from the Maillard reaction of casein and different reducing sugars
著者 (4件):
Park Ho-Young
(Division of Functional Food Research, Korea Food Research Institute, Wanju-gun, Jeollabuk-do, Republic of Korea)
,
Oh Mi-Jin
(Division of Functional Food Research, Korea Food Research Institute, Wanju-gun, Jeollabuk-do, Republic of Korea)
,
Park Yongkon
(Division of Functional Food Research, Korea Food Research Institute, Wanju-gun, Jeollabuk-do, Republic of Korea)
,
Kim Yoonsook
(Division of Functional Food Research, Korea Food Research Institute, Wanju-gun, Jeollabuk-do, Republic of Korea)
資料名:
Food Science and Biotechnology
(Food Science and Biotechnology)
巻:
29
号:
4
ページ:
487-491
発行年:
2020年
JST資料番号:
W4372A
ISSN:
1226-7708
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)