文献
J-GLOBAL ID:202002226113807373
整理番号:20A2486656
イタリア(カラブリア)ワインの多元素分析と地理的起源分類【JST・京大機械翻訳】
Multi-element Analysis and Geographical Origin Classification of Italian (Calabrian) Wines
著者 (4件):
Caridi Francesco
( Environmental Protection Agency of Calabria, Italy (ARPACal), Department of Reggio Calabria, Via Troncovito SNC, 89135 Reggio Calabria, Italy)
,
D’Agostino Maurizio
( Environmental Protection Agency of Calabria, Italy (ARPACal), Department of Reggio Calabria, Via Troncovito SNC, 89135 Reggio Calabria, Italy)
,
Belvedere Alberto
( Environmental Protection Agency of Calabria, Italy (ARPACal), Department of Reggio Calabria, Via Troncovito SNC, 89135 Reggio Calabria, Italy)
,
Mottese Antonio F.
( University of Messina, BIOMORF Department, Viale Annunziata 98168 Messina, Italy)
資料名:
Current Nutrition & Food Science
(Current Nutrition & Food Science)
巻:
16
号:
8
ページ:
1259-1264
発行年:
2020年
JST資料番号:
W3607A
ISSN:
1573-4013
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
不明 (ARE)
言語:
英語 (EN)