文献
J-GLOBAL ID:202002227408480621
整理番号:20A0287627
菓子形状設計へのエッチャー様タイリング設計の応用【JST・京大機械翻訳】
Application of Escher-like Tiling Design to Confectionery Shape Design
著者 (4件):
Hisatomi Asuka
(Kagoshima University,Department of Information Science and Biomedical Engineering,Kagoshima,Japan)
,
Koba Hitomi
(Kagoshima University,Department of Information Science and Biomedical Engineering,Kagoshima,Japan)
,
Mizuno Kazunori
(Takushoku University,Department of Computer Science,Tokyo,Japan)
,
Ono Satoshi
(Kagoshima University,Department of Information Science and Biomedical Engineering,Kagoshima,Japan)
資料名:
IEEE Conference Proceedings
(IEEE Conference Proceedings)
巻:
2019
号:
TAAI
ページ:
1-6
発行年:
2019年
JST資料番号:
W2441A
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)