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J-GLOBAL ID:202002229234710307   整理番号:20A1948191

小麦粉の糊化とテクスチャ特性に及ぼす油脂の影響【JST・京大機械翻訳】

Effect of fats and oils on pasting and textural properties of wheat flour
著者 (3件):
Devi Amita
(Department of Food Processing and Technology, Gautam Buddha University, Greater Noida, India)
Sindhu Ritu
(Centre of Food Science and Technology, Chaudhary Charan Singh Haryana Agricultural University, Hisar, India)
Khatkar B. S.
(Department of Food Technology, Guru Jambheshwar University of Science and Technology, Hisar, India)

資料名:
Journal of Food Science & Technology  (Journal of Food Science & Technology)

巻: 57  号: 10  ページ: 3836-3842  発行年: 2020年 
JST資料番号: E0090C  ISSN: 0022-1155  CODEN: JFSTAB  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: ドイツ (DEU)  言語: 英語 (EN)
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