文献
J-GLOBAL ID:202002229234710307
整理番号:20A1948191
小麦粉の糊化とテクスチャ特性に及ぼす油脂の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of fats and oils on pasting and textural properties of wheat flour
著者 (3件):
Devi Amita
(Department of Food Processing and Technology, Gautam Buddha University, Greater Noida, India)
,
Sindhu Ritu
(Centre of Food Science and Technology, Chaudhary Charan Singh Haryana Agricultural University, Hisar, India)
,
Khatkar B. S.
(Department of Food Technology, Guru Jambheshwar University of Science and Technology, Hisar, India)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
57
号:
10
ページ:
3836-3842
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)