文献
J-GLOBAL ID:202002229354348894
整理番号:20A1416137
ω-3強化食肉モデル系における脂質消化と酸化安定性:魚油マイクロカプセルと加工または調理の影響【JST・京大機械翻訳】
Lipid digestion and oxidative stability in ω-3-enriched meat model systems: Effect of fish oil microcapsules and processing or culinary cooking
著者 (3件):
Solomando Juan Carlos
(Research Institute of Meat and Meat Products (IProCar), University of Extremadura, Avda. de las Ciencias s/n, 10003 Caceres, Spain)
,
Antequera Teresa
(Research Institute of Meat and Meat Products (IProCar), University of Extremadura, Avda. de las Ciencias s/n, 10003 Caceres, Spain)
,
Perez-Palacios Trinidad
(Research Institute of Meat and Meat Products (IProCar), University of Extremadura, Avda. de las Ciencias s/n, 10003 Caceres, Spain)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
328
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)