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文献
J-GLOBAL ID:202002229354348894   整理番号:20A1416137

ω-3強化食肉モデル系における脂質消化と酸化安定性:魚油マイクロカプセルと加工または調理の影響【JST・京大機械翻訳】

Lipid digestion and oxidative stability in ω-3-enriched meat model systems: Effect of fish oil microcapsules and processing or culinary cooking
著者 (3件):
Solomando Juan Carlos
(Research Institute of Meat and Meat Products (IProCar), University of Extremadura, Avda. de las Ciencias s/n, 10003 Caceres, Spain)
Antequera Teresa
(Research Institute of Meat and Meat Products (IProCar), University of Extremadura, Avda. de las Ciencias s/n, 10003 Caceres, Spain)
Perez-Palacios Trinidad
(Research Institute of Meat and Meat Products (IProCar), University of Extremadura, Avda. de las Ciencias s/n, 10003 Caceres, Spain)

資料名:
Food Chemistry  (Food Chemistry)

巻: 328  ページ: Null  発行年: 2020年 
JST資料番号: H0766A  ISSN: 0308-8146  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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