文献
J-GLOBAL ID:202002229410680935
整理番号:20A1201877
Listeria monocytogenesに対するフマル酸塩の抗菌活性と酸性条件下でのその作用機序に関する研究【JST・京大機械翻訳】
Investigation into the antimicrobial activity of fumarate against Listeria monocytogenes and its mode of action under acidic conditions
著者 (2件):
Barnes Ruth H.
(School of Chemistry, Food and Pharmacy, Department of Food & Nutritional Sciences, University of Reading, Reading RG6 6AD, UK)
,
Karatzas Kimon Andreas G.
(School of Chemistry, Food and Pharmacy, Department of Food & Nutritional Sciences, University of Reading, Reading RG6 6AD, UK)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
324
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)