文献
J-GLOBAL ID:202002230019097644
整理番号:20A0014176
ホエー蛋白質分離ヒドロゲルを含む多糖類のin vitro消化【JST・京大機械翻訳】
In vitro digestion of polysaccharide including whey protein isolate hydrogels
著者 (4件):
Ozel Baris
(Food Engineering Department, Ahi Evran University, Kirsehir, Turkey)
,
Ozel Baris
(Food Engineering Department, Middle East Technical University, Ankara, Turkey)
,
Aydin Ozlem
(Food Engineering Department, Ahi Evran University, Kirsehir, Turkey)
,
Oztop Mecit Halil
(Food Engineering Department, Middle East Technical University, Ankara, Turkey)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
229
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)