文献
J-GLOBAL ID:202002230070198377
整理番号:20A2524470
高脂血症と腸内ミクロビオームディスバイオーシスに対するニンニクの保護作用とメカニズム
Preventive Effects and Mechanisms of Garlic on Dyslipidemia and Gut Microbiome Dysbiosis
著者 (2件):
CHEN Keyu
(Kagoshima Univ.)
,
HOU De-xing
(Kagoshima Univ.)
資料名:
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web)
(Proceedings (Online) of the Annual Meeting of Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry (Web))
巻:
2020
ページ:
ROMBUNNO.3A02p03 (WEB ONLY)
発行年:
2020年03月05日
JST資料番号:
U0356A
ISSN:
2186-7976
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)