文献
J-GLOBAL ID:202002230687719851
整理番号:20A2395070
機能的目的のベーカリー製品における活性ベーカリー成分の利用【JST・京大機械翻訳】
The use of active bakery ingredients in bakery products of functional purpose
著者 (3件):
Matseychik I V
(Novosibirsk State Technical University, 20, K. Marksa ave., Novosibirsk, 630073, Russia)
,
Korpacheva S M
(Novosibirsk State Technical University, 20, K. Marksa ave., Novosibirsk, 630073, Russia)
,
Suvorova E A
(Novosibirsk State Technical University, 20, K. Marksa ave., Novosibirsk, 630073, Russia)
資料名:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
(IOP Conference Series: Earth and Environmental Science)
巻:
548
号:
8
ページ:
082029 (5pp)
発行年:
2020年
JST資料番号:
W5558A
ISSN:
1755-1307
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)