文献
J-GLOBAL ID:202002231455191313
整理番号:20A0591900
リジンはセコステロールアルデヒドとリジン-セコステロールアルデヒド付加物を形成するためにコレステロールヒドロペルオキシドと反応する【JST・京大機械翻訳】
Lysine Reacts with Cholesterol Hydroperoxide to Form Secosterol Aldehydes and Lysine-Secosterol Aldehyde Adducts
著者 (7件):
Wanjala George Wafula
( School of Food and Nutrition Sciences, Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology, P.O. Box 62000-00200, Nairobi, Kenya)
,
Wanjala George Wafula
( Kenya Industrial Research and Development Institute, P.O. Box 30650 (00100), Nairobi, Kenya)
,
Onyango Arnold Nola
( School of Food and Nutrition Sciences, Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology, P.O. Box 62000-00200, Nairobi, Kenya)
,
Abuga David Rasugu
( School of Food and Nutrition Sciences, Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology, P.O. Box 62000-00200, Nairobi, Kenya)
,
Muchuna John Kamathi
( School of Food and Nutrition Sciences, Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology, P.O. Box 62000-00200, Nairobi, Kenya)
,
Onyango Calvin
( Kenya Industrial Research and Development Institute, P.O. Box 30650 (00100), Nairobi, Kenya)
,
Makayoto Moses
( Kenya Industrial Research and Development Institute, P.O. Box 30650 (00100), Nairobi, Kenya)
資料名:
Journal of Chemistry (Web)
(Journal of Chemistry (Web))
巻:
2020
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
U7760A
ISSN:
2090-9063
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)