文献
J-GLOBAL ID:202002232624986885
整理番号:20A2203770
異なるパーム段階でのサゴ澱粉からの難消化性澱粉III型の物理化学的性質【JST・京大機械翻訳】
Physicochemical properties of resistant starch type III from sago starch at different palm stages
著者 (4件):
Rashid Rinani Shima Abd
(Malaysian Institute of Chemical & Bioengineering Technology, Universiti Kuala Lumpur, Vendor City Industrial Park, Alor Gajah 78000, Melaka, Malaysia)
,
Dos Mohamed Abdul Manan
(Malaysian Institute of Chemical & Bioengineering Technology, Universiti Kuala Lumpur, Vendor City Industrial Park, Alor Gajah 78000, Melaka, Malaysia)
,
Achudan Shamini Nair
(Malaysian Institute of Chemical & Bioengineering Technology, Universiti Kuala Lumpur, Vendor City Industrial Park, Alor Gajah 78000, Melaka, Malaysia)
,
Mittis Peter
(Craun Research Sdn. Bhd., Lot, 14, Jalan Sultan Tengah, Kuching 93050, Sarawak, Malaysia)
資料名:
Materials Today: Proceedings
(Materials Today: Proceedings)
巻:
31
号:
P1
ページ:
150-154
発行年:
2020年
JST資料番号:
W3531A
ISSN:
2214-7853
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)