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J-GLOBAL ID:202002232815693188   整理番号:20A0883130

ラムまたはヘッジ肉-異なる官能プロファイル?ノルウェーにおける新鮮な肉季節の延長【JST・京大機械翻訳】

Lamb or hogget meat - A different sensory profile? Extending the fresh meat season in Norway
著者 (8件):
Bhatti Muhammad Azher
(Department of Animal and Aquacultural Sciences, Faculty of Biosciences, Norwegian University of Life Sciences, PO Box 5003, 1432, Ås, Norway)
Bhatti Muhammad Azher
(Fatland Olen AS, Kvassteinsvegen 2, 5580, Olen, Norway)
Ovrum Gaarder Mari
(Nofima AS, Osloveien 1, 1430, Ås, Norway)
Steinheim Geir
(Department of Animal and Aquacultural Sciences, Faculty of Biosciences, Norwegian University of Life Sciences, PO Box 5003, 1432, Ås, Norway)
Hopkins David Laurence
(NSW Department of Primary Industries, Centre for Red Meat and Sheep Development, P.O. Box 129, Cowra, NSW, 2794, Australia)
Horneland Reinert
(Fatland Olen AS, Kvassteinsvegen 2, 5580, Olen, Norway)
Eik Lars Olav
(Department of International Environment and Development Studies (Noragric), Norwegian University of Life Sciences, PO Box 5003, 1432, Ås, Norway)
Ådnoy Tormod
(Department of Animal and Aquacultural Sciences, Faculty of Biosciences, Norwegian University of Life Sciences, PO Box 5003, 1432, Ås, Norway)

資料名:
Small Ruminant Research  (Small Ruminant Research)

巻: 185  ページ: Null  発行年: 2020年 
JST資料番号: T0778A  ISSN: 0921-4488  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: オランダ (NLD)  言語: 英語 (EN)
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