文献
J-GLOBAL ID:202002233191668628
整理番号:20A1191710
ラットにおける赤ワインとブドウ種子プロアントシアニジンのバイオアベイラビリティ【JST・京大機械翻訳】
Bioavailability of red wine and grape seed proanthocyanidins in rats
著者 (10件):
Pereira-Caro Gema
(Department of Food Science and Health. Andalusian Institute of Agricultural and Fisheries Research and Training (IFAPA), Avenida Menendez-Pidal, SN, 14004, Cordoba, Spain. mariag.pereira@juntadeandalucia.es)
,
Gaillet Sylvie
,
Ordonez Jose Luis
,
Mena Pedro
,
Bresciani Letizia
,
Bindon Keren A.
,
Del Rio Daniele
,
Rouanet Jean-Max
,
Moreno-Rojas Jose Manuel
,
Crozier Alan
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
11
号:
5
ページ:
3986-4001
発行年:
2020年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)