文献
J-GLOBAL ID:202002233217207923
整理番号:20A2396679
健康と食品システムの持続可能性をどのように保護するか?3Vルール提案による全体論的「「的健康ベースアプローチ【JST・京大機械翻訳】
How to protect both health and food system sustainability? A holistic ‘global health’-based approach via the 3V rule proposal
著者 (2件):
Fardet A
(Unite de Nutrition Humaine (UNH), Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement (INRAE), Universite Clermont Auvergne, Clermont-Ferrand , France)
,
Rock E
(Unite de Nutrition Humaine (UNH), Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement (INRAE), Universite Clermont Auvergne, Clermont-Ferrand , France)
資料名:
Public Health Nutrition
(Public Health Nutrition)
巻:
23
号:
16
ページ:
3028-3044
発行年:
2020年
JST資料番号:
W1709A
ISSN:
1368-9800
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)