文献
J-GLOBAL ID:202002233229192579
整理番号:20A0648915
食品ハイドロコロイドの将来動向【JST・京大機械翻訳】
The future trends of food hydrocolloids
著者 (4件):
Lu Wei
(School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai, China)
,
Nishinari Katsuyoshi
(School of Food and Biological Engineering, Hubei University of Technology, Wuhan, China)
,
Matsukawa Shingo
(Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, Tokyo, Japan)
,
Fang Yapeng
(School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai, China)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
103
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)