文献
J-GLOBAL ID:202002233716613352
整理番号:20A1112718
異なるマmac条件下での赤ワイン発酵におけるフェノール抽出を監視するための部分最小二乗キャリブレーションとバッチ統計的プロセス制御【JST・京大機械翻訳】
Partial least squares calibrations and batch statistical process control to monitor phenolic extraction in red wine fermentations under different maceration conditions
著者 (4件):
Fourie Elzanne
(Department of Viticulture and Oenology, Stellenbosch University, ZA-7600, Stellenbosch, South Africa)
,
Aleixandre-Tudo Jose Luis
(Department of Viticulture and Oenology, Stellenbosch University, ZA-7600, Stellenbosch, South Africa)
,
Mihnea Mihaela
(RISE Research Institutes of Sweden, Agrifood and Bioscience, P.O. Box 5401, SE-402 29, Gothenburg, Sweden)
,
du Toit Wessel
(Department of Viticulture and Oenology, Stellenbosch University, ZA-7600, Stellenbosch, South Africa)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
115
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)