文献
J-GLOBAL ID:202002233782230472
整理番号:20A2495243
藤の花からの清酒醸造用野生酵母の単離と育種
Isolation and breeding of sake yeast from wisteria flower in Niigata
著者 (11件):
鈴木聖袈
(新潟大 大学院)
,
鈴木雅史
(新潟大 大学院)
,
栗林喬
(新潟県醸造試)
,
佐藤圭吾
(新潟県醸造試)
,
武内沙樹
(新潟大 農)
,
菖池陽平
(新潟大 農)
,
杉本華幸
(新潟大 大学院)
,
杉本華幸
(新潟大 農)
,
金桶光起
(新潟県醸造試)
,
鈴木一史
(新潟大 大学院)
,
鈴木一史
(新潟大 農)
資料名:
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web)
(Proceedings (Online) of the Annual Meeting of Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry (Web))
巻:
2020
ページ:
ROMBUNNO.2A11p02 (WEB ONLY)
発行年:
2020年03月05日
JST資料番号:
U0356A
ISSN:
2186-7976
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)