文献
J-GLOBAL ID:202002233899045443
整理番号:20A1871858
ウシ肉および鶏肉中のスルファジアジンおよびトリメトプリムの定量のための3つの開発クロマトグラフィー法のグリーンネス評価のためのNEMI,分析エコスケールおよびGAPIツールの適用:報告HPLC法のグリーンネスプロファイルとの比較【JST・京大機械翻訳】
Application of NEMI, Analytical Eco-Scale and GAPI tools for greenness assessment of three developed chromatographic methods for quantification of sulfadiazine and trimethoprim in bovine meat and chicken muscles: Comparison to greenness profile of reported HPLC methods
著者 (4件):
Mohamed Dalia
(Analytical Chemistry Department, Faculty of Pharmacy, Helwan University, Ein Helwan, Cairo, 11795, Egypt)
,
Mohamed Dalia
(Pharmaceutical Analytical Chemistry Department, Faculty of Pharmacy, October University for Modern Sciences and Arts (MSA), Giza, 11787, Egypt)
,
Fouad Manal M.
(Pharmaceutical Analytical Chemistry Department, Faculty of Pharmacy, October University for Modern Sciences and Arts (MSA), Giza, 11787, Egypt)
,
Fouad Manal M.
(Analytical Chemistry Department, Faculty of Pharmacy, Al-Azhar University, Cairo, Egypt)
資料名:
Microchemical Journal
(Microchemical Journal)
巻:
157
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
D0072A
ISSN:
0026-265X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)