前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202002233978462360   整理番号:20A2064839

異なるフッ化物濃度ストレスに対する種々の茶品種応答の栄養および生殖成長の比較研究【JST・京大機械翻訳】

Comparative study of vegetative and reproductive growth of different tea varieties response to different fluoride concentrations stress
著者 (10件):
Yang Peidi
(National Research Center of Engineering Technology for Utilization of Botanical Functional Ingredients, Collaborative Innovation Center of Utilization of Functional Ingredients from Botanicals, Key Lab of Tea Science of Education Ministry, Hunan Agricultural University, Changsha, 410128, ...)
Yang Peidi
(Hunan Sub Center of National Tea Improvement Center, Tea Research Institute of Hunan Academy of Agricultural Sciences, Changsha, 410125, China)
Liu Zhen
(Hunan Sub Center of National Tea Improvement Center, Tea Research Institute of Hunan Academy of Agricultural Sciences, Changsha, 410125, China)
Zhao Yang
(Hunan Sub Center of National Tea Improvement Center, Tea Research Institute of Hunan Academy of Agricultural Sciences, Changsha, 410125, China)
Cheng Yang
(National Research Center of Engineering Technology for Utilization of Botanical Functional Ingredients, Collaborative Innovation Center of Utilization of Functional Ingredients from Botanicals, Key Lab of Tea Science of Education Ministry, Hunan Agricultural University, Changsha, 410128, ...)
Cheng Yang
(Hunan Sub Center of National Tea Improvement Center, Tea Research Institute of Hunan Academy of Agricultural Sciences, Changsha, 410125, China)
Li Juan
(National Research Center of Engineering Technology for Utilization of Botanical Functional Ingredients, Collaborative Innovation Center of Utilization of Functional Ingredients from Botanicals, Key Lab of Tea Science of Education Ministry, Hunan Agricultural University, Changsha, 410128, ...)
Ning Jing
(Hunan Sub Center of National Tea Improvement Center, Tea Research Institute of Hunan Academy of Agricultural Sciences, Changsha, 410125, China)
Yang Yang
(Hunan Sub Center of National Tea Improvement Center, Tea Research Institute of Hunan Academy of Agricultural Sciences, Changsha, 410125, China)
Huang Jian’an
(National Research Center of Engineering Technology for Utilization of Botanical Functional Ingredients, Collaborative Innovation Center of Utilization of Functional Ingredients from Botanicals, Key Lab of Tea Science of Education Ministry, Hunan Agricultural University, Changsha, 410128, ...)

資料名:
Plant Physiology and Biochemistry  (Plant Physiology and Biochemistry)

巻: 154  ページ: 419-428  発行年: 2020年 
JST資料番号: W1643A  ISSN: 0981-9428  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: フランス (FRA)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。