文献
J-GLOBAL ID:202002234477947561
整理番号:20A2632557
試験試料の種々の形状を用いた固体およびマグネトロンシステムによって生成されるマイクロ波ベース加熱プロファイルの均一性の評価【JST・京大機械翻訳】
Assessment of uniformity of microwave-based heating profiles generated by solid-state and magnetron systems using various shapes of test samples
著者 (4件):
Taghian Dinani Somayeh
(Chair of Food and Bioprocess Engineering, Technical University of Munich, 85354 Freising, Germany)
,
Hasic Mersiha
(Chair of Food and Bioprocess Engineering, Technical University of Munich, 85354 Freising, Germany)
,
Auer Matthias
(Chair of Food and Bioprocess Engineering, Technical University of Munich, 85354 Freising, Germany)
,
Kulozik Ulrich
(Chair of Food and Bioprocess Engineering, Technical University of Munich, 85354 Freising, Germany)
資料名:
Food and Bioproducts Processing
(Food and Bioproducts Processing)
巻:
124
ページ:
121-130
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0512A
ISSN:
0960-3085
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)