文献
J-GLOBAL ID:202002235891823981
整理番号:20A2609541
ランダム・セントロイド最適化法からのマルトトリオース結合ニワトリ筋原線維蛋白質は低イオン強度培地において強力な溶解度を示す
Maltotriose-conjugated Chicken Myofibrillar Proteins Derived from Random-centroid Optimization Exhibit Potent Solubility in Low Ionic Strength Medium
著者 (3件):
NISHIMURA Kimio
(Doshisha Women’s Coll. of Liberal Arts, Kyoto, JPN)
,
SUZUKI Momoka
(Doshisha Women’s Coll. of Liberal Arts, Kyoto, JPN)
,
SAEKI Hiroki
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
26
号:
6
ページ:
759-769
発行年:
2020年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)