文献
J-GLOBAL ID:202002236046897063
整理番号:20A0883935
蓄積貯蔵温度に焦点を当てた貯蔵中の新鮮カットキャベツの6つの代表的遺伝子,細菌増殖,色変化の発現の間の関係【JST・京大機械翻訳】
Relationships among expression of six representative genes, bacterial multiplication, color changes of fresh cut cabbages during storage with focus on accumulated storage temperature
著者 (4件):
Watanabe Takashi
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12, Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
,
Nakamura Nobutaka
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12, Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
,
Shiina Takeo
(Graduate School of Horticulture, Chiba University, 648 Matsudo, Chiba, 271-8510, Japan)
,
Nagata Masayasu
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12, Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
113
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)