文献
J-GLOBAL ID:202002236978957887
整理番号:20A2647943
進化ガス分析とマルチショット分析熱分解を用いた香辛料の揮発性及び非揮発性画分のキャラクタリゼーション【JST・京大機械翻訳】
Characterization of volatile and non-volatile fractions of spices using evolved gas analysis and multi-shot analytical pyrolysis
著者 (6件):
Mattonai Marco
(Department of Chemistry and Industrial Chemistry, University of Pisa, Via G. Moruzzi 13, 56124 Pisa, Italy)
,
Mattonai Marco
(Frontier Laboratories Ltd, 4-16-20 Saikon, Koriyama, Fukushima 963-8862 Japan)
,
Watanabe Atsushi
(Department of Chemistry and Industrial Chemistry, University of Pisa, Via G. Moruzzi 13, 56124 Pisa, Italy)
,
Watanabe Atsushi
(Frontier Laboratories Ltd, 4-16-20 Saikon, Koriyama, Fukushima 963-8862 Japan)
,
Ribechini Erika
(Department of Chemistry and Industrial Chemistry, University of Pisa, Via G. Moruzzi 13, 56124 Pisa, Italy)
,
Ribechini Erika
(Frontier Laboratories Ltd, 4-16-20 Saikon, Koriyama, Fukushima 963-8862 Japan)
資料名:
Microchemical Journal
(Microchemical Journal)
巻:
159
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
D0072A
ISSN:
0026-265X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)