文献
J-GLOBAL ID:202002237034432746
整理番号:20A1921470
アルキルガラートによるアミロース及び高アミローストウモロコシ澱粉包接錯体の酵素的消化【JST・京大機械翻訳】
Enzymatic digestion of amylose and high amylose maize starch inclusion complexes with alkyl gallates
著者 (5件):
Zhang Yanqi
(Department of Human Nutrition & Hospitality Management, The University of Alabama, Tuscaloosa, 35487, Alabama, United States)
,
Gladden Isabella
(Department of Mechanical Engineering, The University of Alabama, Tuscaloosa, 35487, Alabama, United States)
,
Guo Jiayue
(Department of Human Nutrition & Hospitality Management, The University of Alabama, Tuscaloosa, 35487, Alabama, United States)
,
Tan Libo
(Department of Human Nutrition & Hospitality Management, The University of Alabama, Tuscaloosa, 35487, Alabama, United States)
,
Kong Lingyan
(Department of Human Nutrition & Hospitality Management, The University of Alabama, Tuscaloosa, 35487, Alabama, United States)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
108
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)