文献
J-GLOBAL ID:202002237119100327
整理番号:20A0883975
ホエー蛋白質分離物から得た改質高蛋白質メリングの物理化学的性質に及ぼすエリスリトールの影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of erythritol on physicochemical properties of reformulated high protein meringues obtained from whey protein isolate
著者 (4件):
Nastaj M.
(Department of Milk Technology and Hydrocolloids, University of Life Sciences, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland)
,
Solowiej B.G.
(Department of Milk Technology and Hydrocolloids, University of Life Sciences, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland)
,
Terpilowski K.
(Department of Physical Chemistry-Interfacial Phenomena, Maria Curie Sklodowska University, M. Curie Sklodowska Sq. 3, 20-031, Poland)
,
Mleko S.
(Department of Milk Technology and Hydrocolloids, University of Life Sciences, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
105
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)