文献
J-GLOBAL ID:202002237265308604
整理番号:20A2064429
牛乳蛋白質分離物および関連酵素加水分解物の乳化特性【JST・京大機械翻訳】
Emulsification properties of bovine milk protein isolate and associated enzymatic hydrolysates
著者 (4件):
Ryan Ger
(Nestle Development Centre, Askeaton, Co. Limerick, Ireland)
,
Ryan Ger
(Department of Biological Sciences, University of Limerick, Limerick, Ireland)
,
O’Regan Jonathan
(Nestle Development Centre, Askeaton, Co. Limerick, Ireland)
,
FitzGerald Richard J.
(Department of Biological Sciences, University of Limerick, Limerick, Ireland)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
110
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)