文献
J-GLOBAL ID:202002238106632302
整理番号:20A2034482
2つのスーダンのモロコシベースの発酵食品における細菌および菌類群集のピロシークエンシング精査【JST・京大機械翻訳】
Pyrosequencing scrutiny of bacterial and fungal communities in two Sudanese sorghum-based fermented foods
著者 (4件):
Eltayeb Mohamed Mutasim
(Arid Land Research Center, Tottori University, Tottori, Japan)
,
Eltayeb Mohamed Mutasim
(Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, University of Khartoum, Khartoum North, Sudan)
,
Eltigani Sara Ahmed
(The United Graduate School of Agricultural Sciences, Tottori University, Tottori, Japan)
,
Taniguchi Takeshi
(Arid Land Research Center, Tottori University, Tottori, Japan)
資料名:
Annals of Microbiology
(Annals of Microbiology)
巻:
70
号:
1
ページ:
53
発行年:
2020年
JST資料番号:
W4038A
ISSN:
1869-2044
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)