文献
J-GLOBAL ID:202002238141615836
整理番号:20A2155809
ビスケットの調製のためのシコクビエ(Eleusine coracana L.)栽培品種の物理化学的キャラクタリゼーションと利用【JST・京大機械翻訳】
Physico-chemical characterization and utilization of finger millet (Eleusine coracana L.) cultivars for the preparation of biscuits
著者 (3件):
Kaur Arshdeep
(Department of Food Technology, Akal College of Agriculture, Eternal University, Baru Sahib, India)
,
Kumar Krishan
(Department of Food Technology, Akal College of Agriculture, Eternal University, Baru Sahib, India)
,
Dhaliwal Harcharan Singh
(Department of Biotechnology, Akal College of Agriculture, Eternal University, Baru Sahib, India)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
44
号:
9
ページ:
e14672
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)