文献
J-GLOBAL ID:202002239441913454
整理番号:20A0482722
ジュネベリー(Amelanchier Lamarckii)果実から作られた製品中のフェノール含量に及ぼす食品加工の影響【JST・京大機械翻訳】
The impact of food processing on the phenolic content in products made from juneberry (Amelanchier lamarckii) fruits
著者 (3件):
Mikulic-Petkovsek Maja
(Biotechnical Faculty, Dept. of Agronomy, Chair for Fruit, Viticulture and Vegetable Growing, Univ. of Ljubljana, Jamnikarjeva 101, SI-1000, Ljubljana, Slovenia)
,
Koron Darinka
(Agricultural Inst. of Slovenia, Hacquetova ulica 17, SI-1000, Ljubljana, Slovenia)
,
Rusjan Denis
(Biotechnical Faculty, Dept. of Agronomy, Chair for Fruit, Viticulture and Vegetable Growing, Univ. of Ljubljana, Jamnikarjeva 101, SI-1000, Ljubljana, Slovenia)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
85
号:
2
ページ:
386-393
発行年:
2020年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)