文献
J-GLOBAL ID:202002239700421637
整理番号:20A2031843
チョコレートとコーヒー粉末の混合物を用いた酸化グラフェンのグリーン還元【JST・京大機械翻訳】
Green reduction of graphene oxide using a mixture of chocolate and coffee powder
著者 (4件):
Madsuha Alfian Ferdiansyah
(Department of Metallurgy and Materials Engineering, Faculty of Engineering, University of Indonesia, Depok 16424, Indonesia)
,
Jonathan
(Department of Metallurgy and Materials Engineering, Faculty of Engineering, University of Indonesia, Depok 16424, Indonesia)
,
Lim Ivan Orlando
(Department of Metallurgy and Materials Engineering, Faculty of Engineering, University of Indonesia, Depok 16424, Indonesia)
,
Yuwono Akhmad Herman
(Department of Metallurgy and Materials Engineering, Faculty of Engineering, University of Indonesia, Depok 16424, Indonesia)
資料名:
AIP Conference Proceedings
(AIP Conference Proceedings)
巻:
2255
号:
1
ページ:
060037-060037-5
発行年:
2020年
JST資料番号:
D0071C
ISSN:
0094-243X
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)