文献
J-GLOBAL ID:202002240238442505
整理番号:20A0489673
ラクトースへのラクトースの持続可能な電気異性化と等価溶液アルカリ度での化学異性化との比較【JST・京大機械翻訳】
Sustainable Electroisomerization of Lactose into Lactulose and Comparison with the Chemical Isomerization at Equivalent Solution Alkalinity
著者 (3件):
Karim Ahasanul
(Department of Soil Sciences and Agri-food Engineering, Universite Laval, QC, Canada)
,
Aider Mohammed
(Department of Soil Sciences and Agri-food Engineering, Universite Laval, QC, Canada)
,
Aider Mohammed
(Institute of Nutrition and Functional Food (INAF), Universite Laval, QC, Canada)
資料名:
ACS Omega
(ACS Omega)
巻:
5
号:
5
ページ:
2318-2333
発行年:
2020年
JST資料番号:
W5044A
ISSN:
2470-1343
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)