文献
J-GLOBAL ID:202002240736678685
整理番号:20A2287184
β-カロテン負荷エマルジョン粉末を用いた機能性米ケーキの調製【JST・京大機械翻訳】
Preparation of functional rice cake by using β-carotene-loaded emulsion powder
著者 (3件):
No Junhee
(Department of Food and Nutrition, Chonnam National University, Gwangju, Republic of Korea)
,
Shin Malshick
(Department of Food and Nutrition, Chonnam National University, Gwangju, Republic of Korea)
,
Mun Saehun
(Center for Food and Bioconvergence, Seoul National University, Seoul, Republic of Korea)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
57
号:
12
ページ:
4514-4523
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)