文献
J-GLOBAL ID:202002240793891766
整理番号:20A0330792
15ジャガイモ遺伝子型に対する調理フレーバの評価と機器法に対する官能分析の相関【JST・京大機械翻訳】
Evaluation of Cooked Flavor for Fifteen Potato Genotypes and the Correlation of Sensory Analysis to Instrumental Methods
著者 (3件):
Bough Raven A.
(San Luis Valley Research Center (SLVRC), Department of Horticulture & Landscape Architecture, Colorado State University, Center, CO, USA)
,
Holm David G.
(San Luis Valley Research Center (SLVRC), Department of Horticulture & Landscape Architecture, Colorado State University, Center, CO, USA)
,
Jayanty Sastry S.
(San Luis Valley Research Center (SLVRC), Department of Horticulture & Landscape Architecture, Colorado State University, Center, CO, USA)
資料名:
American Journal of Potato Research
(American Journal of Potato Research)
巻:
97
号:
1
ページ:
63-77
発行年:
2020年
JST資料番号:
W1992A
ISSN:
1099-209X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)