文献
J-GLOBAL ID:202002241149755247
整理番号:20A0357279
Nglanggeranからのコーヒー-チョコレートインスタント飲料(CHOCOMIX-FEE)の官能,化学および栄養特性【JST・京大機械翻訳】
Sensory, chemical, and nutritional characteristic of coffee-chocolate instant drink (chocomix-fee) from Nglanggeran, Gunungkidul, Yogyakarta
著者 (3件):
Herawati E R N
(Research Unit for Natural Product Technology, Indonesian Institute of Sciences, Jl. Jogja-Wonosari km 31, 5 Gading, Playen, Gunungkidul, Yogyakarta- 55861, Indonesia)
,
Nurhayati R
(Research Unit for Natural Product Technology, Indonesian Institute of Sciences, Jl. Jogja-Wonosari km 31, 5 Gading, Playen, Gunungkidul, Yogyakarta- 55861, Indonesia)
,
Angwar M
(Research Unit for Natural Product Technology, Indonesian Institute of Sciences, Jl. Jogja-Wonosari km 31, 5 Gading, Playen, Gunungkidul, Yogyakarta- 55861, Indonesia)
資料名:
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering
(IOP Conference Series: Materials Science and Engineering)
巻:
633
号:
1
ページ:
012041 (5pp)
発行年:
2019年
JST資料番号:
W5559A
ISSN:
1757-8981
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)