文献
J-GLOBAL ID:202002242439364253
整理番号:20A1121011
タマリンド種子蛋白質分離株の機能特性に及ぼす超音波処理の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of ultrasonication on functional properties of tamarind seed protein isolates
著者 (2件):
Biswas Biswajit
(Department of Food Engineering and Technology, Tezpur University, Tezpur, Assam, India)
,
Sit Nandan
(Department of Food Engineering and Technology, Tezpur University, Tezpur, Assam, India)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
57
号:
6
ページ:
2070-2078
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)