文献
J-GLOBAL ID:202002242915729421
整理番号:20A0427001
塩を含まない及び過剰な塩溶液における食品増粘剤セルロースガム(NACMC)の毛細管崩壊及び伸長レオロジー応答【JST・京大機械翻訳】
Capillary breakup and extensional rheology response of food thickener cellulose gum (NaCMC) in salt-free and excess salt solutions
著者 (3件):
Jimenez Leidy Nallely
(Department of Chemical Engineering, University of Illinois at Chicago, Chicago, Illinois 60607, USA)
,
Martinez Narvaez Carina D. V.
(Department of Chemical Engineering, University of Illinois at Chicago, Chicago, Illinois 60607, USA)
,
Sharma Vivek
(Department of Chemical Engineering, University of Illinois at Chicago, Chicago, Illinois 60607, USA)
資料名:
Physics of Fluids
(Physics of Fluids)
巻:
32
号:
1
ページ:
012113-012113-14
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0052B
ISSN:
1070-6631
CODEN:
PHFLE6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)