文献
J-GLOBAL ID:202002243209227102
整理番号:20A2477847
インドコムギ(Triticum aestivum L.)栽培品種澱粉の機能的および構造的性質に及ぼす超音波処理の影響【JST・京大機械翻訳】
Impact of ultrasonication on functional and structural properties of Indian wheat (Triticum aestivum L.) cultivar starches
著者 (3件):
Karwasra Brij Lal
(Department of Food Science and Technology, Chaudhary Devi Lal University, Sirsa, Hr, India)
,
Kaur Maninder
(Department of Food Science and Technology, Guru Nanak Dev University, Amritsar, Pb, India)
,
Gill Balmeet Singh
(Department of Food Science and Technology, Guru Nanak Dev University, Amritsar, Pb, India)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
164
ページ:
1858-1866
発行年:
2020年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)