前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202002243957798107   整理番号:20A2720286

スルファニルアミド吸着のための多孔性澱粉へのキトサングラフト化カルボキシルZr-MOFの固定化【JST・京大機械翻訳】

Immobilization of chitosan grafted carboxylic Zr-MOF to porous starch for sulfanilamide adsorption
著者 (14件):
Jia Xiangze
(School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China)
Zhang Bin
(School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China)
Zhang Bin
(SCUT-Zhuhai Institute of Modern Industrial Innovation, Zhuhai, 519175, China)
Zhang Bin
(Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou, 510640, China)
Zhang Bin
(Department of Applied Biology and Chemical Technology, The Hong Kong Polytechnic University, Hung Hom, Kowloon, 999077, Hong Kong, China)
Chen Chun
(School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China)
Chen Chun
(SCUT-Zhuhai Institute of Modern Industrial Innovation, Zhuhai, 519175, China)
Chen Chun
(Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou, 510640, China)
Fu Xiong
(School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China)
Fu Xiong
(SCUT-Zhuhai Institute of Modern Industrial Innovation, Zhuhai, 519175, China)
Fu Xiong
(Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou, 510640, China)
Huang Qiang
(School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China)
Huang Qiang
(SCUT-Zhuhai Institute of Modern Industrial Innovation, Zhuhai, 519175, China)
Huang Qiang
(Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou, 510640, China)

資料名:
Carbohydrate Polymers  (Carbohydrate Polymers)

巻: 253  ページ: Null  発行年: 2021年 
JST資料番号: E0961A  ISSN: 0144-8617  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。