文献
J-GLOBAL ID:202002245354918321
整理番号:20A0647793
凍結乾燥アボカド,マルトデキストリン及びイヌリンを含む食品粉末の水分収着特性【JST・京大機械翻訳】
Moisture sorption characteristics of food powders containing freeze dried avocado, maltodextrin and inulin
著者 (3件):
Stepien Anna
(Department of Engineering and Machinery for Food Industry, Faculty of Food Technology, University of Agriculture, Balicka 122 Street, 30-149 Krakow, Poland)
,
Witczak Mariusz
(Department of Engineering and Machinery for Food Industry, Faculty of Food Technology, University of Agriculture, Balicka 122 Street, 30-149 Krakow, Poland)
,
Witczak Teresa
(Department of Engineering and Machinery for Food Industry, Faculty of Food Technology, University of Agriculture, Balicka 122 Street, 30-149 Krakow, Poland)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
149
ページ:
256-261
発行年:
2020年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)