文献
J-GLOBAL ID:202002246520586463
整理番号:20A0781811
ハイパースペクトルイメージング技術とケモメトリックスを用いた異なるLongjing新鮮茶品種の認識【JST・京大機械翻訳】
Recognition of different Longjing fresh tea varieties using hyperspectral imaging technology and chemometrics
著者 (4件):
Yan Lei
(School of Technology, Beijing Forestry University, Beijing, China)
,
Pang Lei
(School of Technology, Beijing Forestry University, Beijing, China)
,
Wang Hua
(Kungang Electronic Information Technology Co., Ltd., Yunnan, China)
,
Xiao Jiang
(School of Technology, Beijing Forestry University, Beijing, China)
資料名:
Journal of Food Process Engineering
(Journal of Food Process Engineering)
巻:
43
号:
4
ページ:
e13378
発行年:
2020年
JST資料番号:
A0938B
ISSN:
0145-8876
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)