文献
J-GLOBAL ID:202002247661545954
整理番号:20A2456395
可視および近赤外分光法による鮮度評価のためのキャベツ頭部の有用な組織【JST・京大機械翻訳】
Useful tissues in cabbage head for freshness evaluation with visible and near infrared spectroscopy
著者 (4件):
Nakajima Shusaku
(Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba 305-8642, Japan)
,
Genkawa Takuma
(Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba 305-8642, Japan)
,
Miyamoto Aiko
(Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba 305-8642, Japan)
,
Ikehata Akifumi
(Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba 305-8642, Japan)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
339
ページ:
Null
発行年:
2021年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)